Allergie

Bij veel klachten speelt wat wij dagelijks eten en drinken een grote rol. Veel gezondheidsklachten zijn ontstaan doordat men overgevoelig wordt voor wat wij eten en te drinken.

Meer lezen

Bioresonantie

Deze vorm van therapie is een diagnose- en therapiemethode in één.Met bioresonantie kunnen klachten worden opgespoord en tevens worden behandeld.

Meer lezen

Oligo Therapie

Bij veel klachten speelt wat wij dagelijks eten en drinken een grote rol. Door een niet zo gevarieerd eetpatroon kan het zijn dat er een tekort ontstaat aan vitaminen maar vooral tekort aan mineralen. Vaak sluipt dit erin, ondanks dat men denkt wel gezond te eten en voldoende te drinken.

Meer lezen

Onderzoeken

Door het testen van bloed, urine, ontlasting en haar kunnen er goede diagnoses gesteld worden. We willen tenslotte allemaal weten waar onze klachten vandaan komen.

Meer lezen

Ontgiften

Een hoge belasting aan afvalstoffen in het lichaam heeft als nadelig effect dat men last heeft van veel verschillende klachten

Meer lezen

Overgewicht

Er zijn verschillende redenen waarom iemand overgewicht heeft. Erfelijke aanleg, slecht eetpatroon, verkeerde voeding en medicijngebruik. Wat men zich vaak niet realiseert is dat ziekte ook een dikmaker kan zijn.

Meer lezen

Voeding

Vaak ontstaan gezondheidsklachten, tekorten en overgewicht door voeding en dranken te nuttigen die niet voor ons lichaam geschikt zijn of welke juist ziekmakend zijn. Op verschillende manieren kan gekeken worden welke voeding voor u passend is. Vaak zijn een paar simpele aanpassingen in het voedingspatroon al voldoende om zich beter te voelen en om klachten te voorkomen.

Een voedingsadvies is een zeer persoonlijk advies op maat voor de cliënt.
Tenslotte is geen mens het zelfde.

Meer lezen

Stress/trauma

Met verschillende methodes kunnen bewuste en onbewust patronen worden benoemd en opgelost. Samen wordt gekeken welke methode bij u past.

Meer lezen